Ulusal ve Uluslararası Projelerde TED Hatay Koleji Farkı ...

Ulusal ve Uluslararası projelerde başarılar elde eden öğrencilerimiz yapılan sertifika töreniyle belgeleriyle buluşturdu. PLEP Sınavı, NASA Kennedy Space Center Gezisi, hazırlanmalarını sağlar. Sınavda başarı gösteren öğrencilere ISE tarafından Avrupa Dil Pasaportu Standartları’na uygun başarı sertifikaları düzenlenmektedir.
NASA, Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi Amerika Birleşik Devletleri'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu kurumdur. 1958 yılından beri faaliyetini sürdüren NASA, ABD'nin uzay çalışmalarına yön vermiştir. NASA bünyesindeki Kennedy Space Center’ı ziyaret eden öğrencilerimiz, ileri uzay teknolojilerini yerinde inceleme ve deneyimleme şansını elde etmişler ve NASA tarafından düzenlenen katılım sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.
YGA, Young Guru Academy, 2000 yılında Türkiye’de kurulan, geleceğe yön verecek ve devrim yaratacak liderler yetiştirmeyi amaçlayan uluslararası bir Liderlik Okuludur. İlklere imza atan liderleri yetiştiren YGA Liderlik Okulu’na, her yıl binlerce başvuru olmaktadır. Seçilen öğrenciler önce YGA Zirvesi’ne daha sonra da mülakatla seçilen az sayıdaki kişi YGA Liderlik Okulu’na kabul edilir.
TIUF, TED İstanbul Ulusal Çalıştayı lise öğrencilerinin belli komiteler içinde bir araya gelerek güncel konuları tartışıp bir sonuca varmalarını ve vardıkları sonucu bir forum içinde sunmalarını sağlayan ulusal bir konferanstır. Bu yıl TED İstanbul bünyesinde altıncısı düzenlenen konferansa katılan öğrencilerimiz, Türkiye'nin ve dünyanın ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel sorunlarını tartışmışlardır.