İnsan Kaynakları

Eğitim Personeli İstihdamı

Türk Eğitim Derneği, öğretmenleri eğitim kurumlarının hedeflerini gerçekleştirmede en önemli paydaşlar olarak görmektedir. Bu nedenle okullarında görev yapacak, alanında ve öğretmenlik mesleğinde yetkin öğretmenlerin seçiminde profesyonel bir yaklaşım sergilemektedir.

TED okullarına öğretmen ve eğitim yöneticisi istihdamı, Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi’nin çevrimiçi veya yüz yüze yürüttüğü mülakat süreçleriyle sağlanmaktadır.

TED Hatay Koleji’ne başvuruda bulunmak için info@tedhatay.k12.tr adresine özgeçmiş (CV) gönderilmesi ve ik.ted.org.tr adresindeki başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

Eğitim Personeli Dışı Başvurular

TED Hatay Koleji, çalışma arkadaşlarını her alanda en nitelikli insanlardan oluşturmayı hedeflemektedir.

Eğitim personeli dışındaki istihdam süreci TED Hatay Koleji İnsan Kaynakları Birimi tarafından değerlendirilmektedir.

Başvuruda bulunmak için info@tedhatay.k12.tr  adresine özgeçmiş (CV) gönderilmesi gerekmektedir.