TURHAN SELÇUK SERGİSİ OKULUMUZDA AÇILDI ... ’Voltaire’nin Candide ya da İyimserlik’

. Türkiye’nin yetiştirdiği ünlü karikatüristlerden biri olan ve geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Turhan Selçuk, TED Hatay Kolejinde bir sergiyle anıldı.
Turhan Selçuk’un ’Voltaire’nin Candide ya da İyimserlik’ adını verdiği karikatürlerinden oluşan serginin açılışına,CHP Hatay Sn. Milletvekili Hasan AKGÖL, Defne Belediye Başkanı Sn. Dr.İbrahim YAMAN, TED Hatay Koleji Kurucusu Sn. Doç.Dr.Mustafa ÖZAT, Okul Aile Birliği Başkanı Sn. Prof.Dr.İsmet MELEK, Genel Koordinatörümüz Sn. Serdar AYDIN ile çok sayıda konuk katıldı.
TED Hatay Koleji Kurucusu Doç.Dr.Mustafa ÖZAT, sergi açılışında birer konuşma yaparak, Turhan Selçuk ve unutulmaz kahramanı Abdülcanbaz’ı saygıyla andıklarını belirttiler.