TEDMUN'4 SONA ERDİ...

11-14 Kasım tarihleri arasında TED Ankara Kolejimizde gerçekleşen 4. Model Birleşmiş Milletler Konferansı sona erdi.18 öğrencimizle katıldığımız konferans öğrencilerimiz Komitelerde ve Genel Kurulda okulumuzu İngilizce ve davranışlarıyla harika bir şekilde temsil eden öğrencilerimiz bize büyük bir gurur yaşattılar. 400 delegenin katıldığı konferanstan 4 büyük ödülle dönen çocuklarımız büyük bir alkışı hak ettiler. 10. sınıf öğrencimiz Işıl Ezelsoy ve 11. sınıf öğrencimiz Mert Keçeci "EN SEÇKİN DELEGE" ödülüne layık görülürken, 10. sınıf örencimiz Elçin İdem Mısırlıoğlu ve 9. sınıf öğrencimiz Baran Ataş "MANSİYON" ödülleriyle okulumuza döndüler. Öğrencilerimizin hepsini kutluyor ileride katılacakları diğer konferanslarda şimdiden başarılar diliyoruz.