TED’ li Minikler Artık Trafik Dedektifi!

Trafikte yaşadığımız problemlerin birçoğunun trafik eğitimi eksikliği yüzünden oluştuğu ortadadır. Trafik konusunda, bireyin hayatının her evresinde alacağı eğitim bir şe izlediler. Ardından anasınıfı bahçemizdeki Trafik Eğitim Pistinde, Polis Memurları Lütfiye Kaplan ve İbrahim Trabzon rehberliğinde çocuklarımız trafik eğitimlerini uygulamalı olarak öğrendiler. Trafik lambasındaki ışıkların görevlerini, karşıdan karşıya geçme kurallarını, trafik levhalarını, trafik polisinin görevlerini öğrenen minik TED’ liler; Trafik Dedektifi kartlarını almayı hak ederek, “Trafik Dedektifi” olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar.
Öğrencilerimize verdikleri eğitimden dolayı Polis Memurları Lütfiye Kaplan ve İbrahim Trabzon’a TED Hatay Koleji Anasınıfı Öğrencileri olarak çok teşekkür ederiz.