TED HATAY KOLEJİNİN DÜZENLEDİĞİ 3.”BENİM GÖZÜMLE ATASÖZÜ ve DEYİMLER” YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

TED Hatay Kolejinin il çapında yaptığı Atasözü ve Deyim Resimleme Yarışması ödül töreni 13 Mart 2018 Salı günü saat 10.30’da yapıldı. 4. sınıf zümremiz tarafından düzenle TED Hatay Koleji İlkokul Müdürü Sayın Tuncay GÖKSU, törende Türk Eğitim Derneğinin ve TED Hatay Kolejinin çalışmalarını anlattığı bir konuşma yaptı.
Az sözle çok şey anlatmanın temel araçlarından biri olan atasözü ve deyimlerimizle ilgili farkındalık yaratmak, dilimizi etkili ve güzel kullanmayı teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz “Benim Gözümle Atasözü ve Deyimlerimiz” yarışmasında mansiyon alan öğrencilere de ödülleri Lise Müdürümüz Ahmet AKARACI ve İlkokul Müdürümüz Sayın Tuncay GÖKSU tarafından verildi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle seçilen Jüri Özel Ödülü MKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Seval YAVUZ tarafından verildi. Törende ayrıca ödül alan öğrencilerin öğretmenlerine de teşekkür belgesi ve hediyeleri verildi.
Ödül alan öğrencilerin ve ailelerin sevinçleri izleyenleri duygulandırdı. Törendeki sunum ve öğrenci konuşmaları izleyenler tarafından beğenildi. Ödül töreni fotoğraf çekimi ve yarışmaya katılan yapıtların sergisininaçılışıyla son buldu.