TED HATAY KOLEJİNİN DÜZENLEDİĞİ 2.” BENİM GÖZÜMLE ATASÖZÜ ve DEYİMLER” YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

TED Hatay Kolejinin il çapında yaptığı Atasözü ve Deyim Resimleme Yarışması Ödül töreni 14 Mart 2017 Salı günü saat 10.00’da yapıldı. 4.sınıf zümremiz tarafından düzenlen TED Hatay Koleji Genel Koordinatörü Sayın Serdar Aydın, törende Türk Eğitim Derneğinin ve TED Hatay Kolejinin çalışmalarını anlattığı bir konuşma yaptı ve ilkokullar kategorisnde 1,2 ve 3. olanların ödüllerini verdi.
Az sözle çok şey anlatmanın temel araçlarından biri olan atasözü ve deyimlerimizle ilgili farkındalık yaratmak; dilimizi etkili ve güzel kullanmayı teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz “Benim Gözümle Atasözü ve Deyimlerimiz” yarışmasında mansiyon alan öğrencilere de ödülleri İlkokul Müdürümüz Sayın Tuncay Göksu ve İlkokul Müdür Yardımcımız Sayın Güneş Daraoğlu tarafından verildi. Törene ayrıca ödül alan öğrencilerin öğretmenleri de katıldı.
Ödül alan öğrencilerin sevinçleri izleyenleri duygulandırdı. Törendeki sunum ve öğrenci konuşmaları izleyenler tarafından beğenildi. Ödül töreni fotoğraf çekimi ve yarışmaya katılan yapıtların sergisinin açılışıyla son buldu.