TED Hatay Kolejinde Uluslararası Telc Almanca-Fransızca Sınavı Sertifika Töreni Çoşkusu

Yabancı dil bilmek Avrupa’da olduğu gibi küreselleşen dünyada da önemli kilit yetkinliklerden biridir. telc dil sertifikaları ile öğrencilerinizin Almanca ve Fransızca dil becerilerini Avrupa Ortak Öneriler Çerçevesi (AOÖÇ)’nin tüm seviyelerine göre belgeleyebilirsiniz.Telc Uluslararası geçerliliği olan farklı ülkelerde de uygulanan bir sınavdır. TED Hatay Koleji, Hatay’ da bir ilke imza atıp telc sınav merkezi olmuştur.
TED Hatay Koleji öğrencilerimiz Almanca – Fransızca seviyelerini belgelendirmek adına telc sınavlarına girerek büyük bir başarı elde ettiler. Okulumuz Mehmet Özat Kültür Salonunda düzenlenen coşkulu bir tören ile telc sertifikalarını aldılar. Öğrencilerimizin başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.