TED Hatay Kolejinde Öğretmenler Günü...

Öğretmenler günümüzü kutlamaya gelenekselleşen pasta kesme töreni ile başladık. Günün en büyük sürprizi Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Doç.Dr. Mustafa Özat'tan geldi.  Okulumuz bahçesine indiğimizde her öğretmen adına ayrı ayrı dikilmiş ağaçlarımıza can suyu verdik ve adımıza düzenlenen sertifikaları aldık. Öğrencilerimizin öğretmenlerimiz için hazırladığı törende ise günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalarını sırası ile en deneyimli öğretmenimiz olan Ortaokul Müdür Yardımcımız Sayın Hayrettin ŞİRİN ve en genç öğretmenimiz olan PDR Öğretmenimiz Sayın Ece KALAYCIOĞLU yaptılar. Drama öğretmenimiz Aliş ARKADAŞ'ın hazırlamış olduğu “ Öğretmen Deyince... “ adlı kısa film, 9.ve 10. Sınıf öğrencilerimizden oluşan Hababam sınıfı “Kung Fu “ skeci , 7. Sınıf öğrencilerimizden oluşan öğretmen taklitleri, şiirler, şarkılar, gösterimi ve sürpriz öğretmen korosu'nun yer aldığı tören zaman zaman duygu dolu anlar yaşamamıza, zaman zaman kahkalar atmamıza vesile oldu.