TED HATAY KOLEJİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ !

Bu yıl da büyük bir gururla gerçekleştirdiğimiz lise mezuniyet törenimiz 08/06/2022 tarihinde TED Hatay Koleji kampüsünde görkemli bir törenle gerçekleşti. Aydınlık geleceğimizin meşalelerini kendi yaşam yolculuklarına gururla uğurladığımız törenimizde; Kurucumuz, Genel Koordinatörümüz, idarecilerimiz, değerli velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz hazır bulundu.

TED Hatay Koleji Özel Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmenleri, alkışlar eşliğinde yerlerini aldılar.  Hemen ardından saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı’mız hep birlikte coşkuyla söylendi.

Kurucumuz Prof. Dr. Sayın Mustafa ÖZAT açılış konuşmalarını yaptıktan sonra, Genel koordinatörümüz, İlkokul, Ortaokul ve Anaokulu Müdürümüz Sayın Gizem KANLI DEMİR öğrencilerimize ve konuklarımıza seslendi.

Törende lise müdürümüz Sayın Şerif Alper KÜÇÜKÖĞRETMEN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. 2017-2018 mezunlarımızla birlikte oluşturulan ve her geçen yıl büyüyen Mezunlar Derneği’mizin Kurucu Temsilcisi Sayın Yasemin ÜZEN duygularını dile getirdi. Ardından okul birincimiz Hasret YILDIZ, okul ikincimiz Ebru CENGİZ ve okul üçüncümüz Emre DÖNER’e plaket ve başarı belgeleri sunuldu. Daha sonra okul birincimiz Hasret YILDIZ, TED’li olmaktan duyduğu mutluluğu, deneyim ve duygularını dile getiren konuşmasını yaptı ve okulumuzun yaş kütüğüne anı plakasını çaktı. Mezuniyet törenimizde, okul ikincimiz Ebru CENGİZ’in İngilizce konuşmasının ardından öğrencilerimize mezuniyet belgeleri, flamaları ve armağanları verildi.

Flama devir ve teslim töreninin ardından mezuniyetin işareti olan “püskül çevirme”  ve “kep atma” seremonisi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi ve törenimiz okul orkestrasının konseri eşliğinde kokteyl sunumu ile son buldu.

Mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diler günden güne büyüyen eğitim yuvalarının kapılarının onlara her zaman açık olacağını hatırlatmak isteriz.