TED HATAY KOLEJİNDE GREASE RÜZGARI ESTİ !

TED Hatay Koleji Lise İngilizce Drama ve Müzikal Kulübü öğrencileri, aylar süren yorucu çalışmaların sonunda GREASE müzikalini sahneye koydular ve büyük bir başarıya imza 1950’lerde geçen ve bir grup liseli Amerikan gencin gündelik hayatlarını müzikli ve neşeli bir şekilde anlatan müzikalin öyküsünün merkezinde Danny ve Sandy’nin ilişkisi vardır. Danny ve Sandy yaz tatilinde birbirlerini tanımış ve aşk yaşamış bir çifttir. Tatil bitince ve okullar açılınca ayrıldıklarını düşünürler. Oysa o sene Sandy de Danny’nin okuluna gelecektir. Ama sorun şudur ki; Danny yaz tatilindeki gibi kibar ve romantik biri değildir. En azından çevresinde öyle tanınmamaktadır. Danny okulun en fırlama gençlerinin oluşturduğu bir çete olan T-Birds’ün neredeyse lideri konumundadır. Sandy yaz tatilinde tanıdığı Danny’nin çok dışında bir Danny ile karşılaşır. Bu karşılaşma beklenmedik olaylara sebep olacaktır.