TED Hatay Kolejinde Gökyüzü Bilim Şenliği

TED Hatay Koleji Gökyüzü Bilim Şenliği Uzay Haftası kutlama programı; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin Planetaryum (gökevi) Uzay Çadırı'nda uzay ile ilgili videolar izleyerek başladığı güne, İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri mezunu astronotumuzun sunumları ile devam etti.
14.10.2019 dolunay gecesinde 5 ve 6. sınıf öğrenci ve velilerimiz için saat 19.00'da başlayan etkinliklerimiz, Teleskop Dolunay Gözlemi, Sosyal Bilimler Hayali Çizgiler Atölyesi, Fen Bilimleri Hologram Atölyesi, Uzay Küresi Atölyesi-Astronom Sunumu, Planetaryum Uzay Çadırı, Beden Eğitimi Gece Oryantiring Atölyeleri ve Uzay Yolu Arttırılmış Gerçeklik uygulamaları ile devam edilerek tamamlandı.
Bu güzel çalışmada emeği geçen fen bilimleri zümresi, sosyal bilimler zümresi, beden eğitimi zümresi, matematik zümresi ve bilgisayar bölümü zümremize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.