TED Hatay Kolejinde Ataol Behramoğlu Rüzgarı Esti

“ Cumhuriyet ve Şiir “ temasıyla Sn. Ataol Behramoğlu 25 Ekim Salı günü öğrenci ve velilerimizle buluştu.

Gün içinde ortaokul ve lise öğrencilerimizle bir araya gelen Ataol Behramoğlu şiirlerinden örnekler  sundu.Bir şiirin nasıl okunması gerektiği konusunda bilgiler veren Sn. Behramoğlu,  dizeleri tek tek öğrencilerle irdeleyerek ders niteliğinde bir sunum yaptı. Velilere yönelik düzenlediğimiz şiir gecesinde müzisyen Sn. Haluk Çetin ve ülkemizin önde gelen şairlerinden Sn. Ataol Behramoğlu tüm izleyicilere sanat dolu bir gece yaşattı. Tüm etkinliklerin sonunda kitap imza etkinliği düzenlendi ve şairimizin önünde uzun kuyruklar oluştu. Uzayan kuyruklara, yoğun katılıma rağmen bıkmadan, usanmadan şiir kitaplarını tek tek imzalayan Sn. Behramoğlu ile Hataylı şiir severler sohbet etme ve fotoğraf çektirme imkanı buldu.