TED HATAY KOLEJİ ORYANTASYON SÜRECİNE COŞKUYLA BAŞLADI

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon heyecanı TED Hatay Koleji’nde görkemli bir törenle başladı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve okul marşımızla devam eden törenimiz TED Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU, TED Hatay Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mustafa ÖZAT ve Yönetim Kurulu Üyemiz Şafak MÜDERRİSGİL’in katılımı ve anlamlı konuşmalarıyla devam etti.

12.Sınıf öğrencilerimiz okulumuzun simgesi olan meşaleleri 1.Sınıf öğrencilerine teslim etti. Daha sonra okulumuzda göreve yeni başlayan öğretmenlerimize Genel Başkan’ımız, Kurucu Temsilcimiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz tarafından rozet takıldı.

Törenimiz  TED Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU ve Kurucu Temsilcimiz Mustafa ÖZAT’ın ilk ders zilini çalmasıyla sona erdi.