TED Hatay Koleji Öğrencilerinden Bir Yazar Daha Çıktı

9. sınıf öğrencimiz Zeynep Uzun “Sakın Okumayın” adlı kitap kaleme aldı. Genç yazarımız, Kurucumuz Prof. Dr. Sayın Mustafa Özat’a imzalı kitabını hediye etti, Prof. Dr. Sayın Mustafa Özat genç yazarımızı tebrik ederek başarı ve uzun soluklu bir yazım hayatı diledi. Edebi bir sohbetin ardından öğrencimiz kitabı yazma serüveniyle ilgili düşüncelerini Kurucumuza aktardı. Ayrıca öğrencimizin hayal gücü ve ilhamla harmanlayarak yazdığını belirttiği kitapla ilgili Kültür Salonu’nda bir söyleşi gerçekleşti. Genç yazarımız sınıf ve Türkçe öğretmeni moderatörlüğünde yazma serüveni ve kitabıyla ilgili merak edilen soruları cevapladı. Arkadaşlarına idol olan öğrencimiz herkesin içindeki okuma ve yazma sevgisini yeniden canlandırdı, okulumuzu gururlandırdı. Okulumuzdaki öğrencilerimiz içinden nice genç yazarlarımızla buluşmaya...