TED Hatay Koleji Öğrencileri İzmir Uzay Kampında

TED Hatay Koleji 6.sınıf öğrencileri 13.01.2017-15.01.2017 tarihleri arasında İzmir Uzay Kampı’na katıldı. Bir uzay ve bilim merkezi olan Uzay Kampı Türkiye, gençleri bi

İzmir Uzay Kampı’nda uzayda yaşam, ağırlıksız ortamda hareket, roket yapımı, uzay mekiği görevi, düşük yer çekiminde spor yapma, uzayda yemek yeme, discovery uzay mekiği görevi, teleskopla gece gözlemi gibi farklı etkinlikler ile astronot eğitimi aldılar ve istasyon öğretim yöntemine göre düzenlenmiş simülatörlerin kullanıldığı kampta yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı buldular. Öğrencilerimizin takım çalışması yaptığı ve koçları eşliğinde grup dinamiğine uygun hareket ederek başarma duygusunu yaşadıkları kamp süreci sonunda öğrencilerimizin mezuniyet törenleri gerçekleşti ve sertifikaları takdim edildi.

Kamp sonrası öğrencilerimiz serbest zamanı alışveriş yaparak değerlendirdi ve sonrasında Antakya’ya dönüş gerçekleşti.