TED HATAY KOLEJİ’NDE CAMBRIDGE ,IGCSE ve TELC SERTİFİKALARI FIRTINASI!

TED Hatay Koleji öğrencileri, 2015-2016 eğitim- öğretim yılında girmiş oldukları İngilizce Cambridge,IGCSE, Almanca Telc sınavları ve Yaz Dil Okullarında elde ettikleri Velilerimizin de katıldığı törenlerimizde 434 sertifika dağıtımı coşku içinde gerçekleşti.Törenimize katılan Vali yardımcımız Sn. Volkan Köksal konuşmasında Yabancı Diller Bölümümüzün gösterdiği başarının çok büyük olduğunu belirtti.Atatürk’ün kurduğu TED çatısı altında her geçen yıl yabancı dil eğitimimizde çıtayı daha da yükselterek tüm öğrencilerimizin liseyi bitirdiklerinde İngilizce,Almanca veya Fransızcayı en iyi şekilde konuşan ve yazan bireyler olarak yetişeceğine inanıyoruz.
  Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi TED Hatay Koleji ailesi olarak tebrik ediyoruz.