TED HATAY KOLEJİ İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE FARK YARATIYOR!

TED Hatay Koleji Ortaokulu 15 öğrenciden oluşan 5 takım ile 21-22 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen ve dünyanın sayılı uluslararası turnuvalarından biri olan İngilizce öğretmenleri Ferhan HAVARE önderliğinde bireysel ve takım halinde yarışan 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz dört farklı aşamadan geçerek yedi farklı konuda yarıştı, bireysel ve grup olarak farklı dallarda 14 altın, 20 gümüş madalya kazandılar. Bu sonuçla da yarışmanın uluslararası Global Round İspanya-Barselona’da yapılacak olan ikinci turuna katılmaya hak kazandılar. TED Hatay Koleji ailesine yaşatmış oldukları gururla emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi gösterdikleri başarılarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.