TED HATAY KOLEJİ FLL TURNUVA ÖĞRENCİLERİ HATSU‘ DA

Bilim Kahramanları Buluşuyor – FIRST® LEGO® League (FLL) 14. Türkiye Turnuvaları 2017 – 2018 / “hidrodinamik : suyun yolculuğu“ kapsamındaaraştırma yapmak için Hatay Büyü Öğrencilerimize bu ziyaret sırasında takım koçumuz Olcay ÇAKIR, danışman öğretmenlerimizden Gizem YÜKSEKBAŞ ve Meryem TAŞÇIOĞLU eşlik etti. Medeniyetler ve hoşgörü kenti HATAY 'ın güvenilir su ve kanalizasyon yönetimi olan, kesintisiz içme suyunu uygun koşullarda sağlayan HATSU da öğrencilerimiz suyun taşınması, depolanması, tasfiye edilmesi, temizlenmesi gibi konularda ilgili kişilerden bilgi aldılar. Öğrencilerimize verdikleri bilgilerden dolayı HATSU İçme Suyu Daire Başkanlığı 1. Bölge Bakım ve Onarım Şube Müdürü Seyhan Miçoğulları’na ve İhale Komisyonu Şube Müdürü Mehmet SADIKOĞLU’ na teşekkür ederiz.