TED Hatay Koleji Eğitim Günleri

Şehrin Eğitim Lokomotivi Olmaya Devam Ediyoruz. TED Hatay Koleji tarafından geleneksel hale gelen “eğitim günleri” kapsamın da bu yıl düzenlenen sempozyuma Milliyet Gaze belgeleri verildi.
Günün en güzel olayı(yarı olimpik ) havuzumuzun açılış töreni oldu. Başta Hatay Valimiz Sayın Ercan TOPACA ,Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfi Savaş ve milli eğitim müdürlerimizin katılımıyla çok güzel bir açılış gerçekleştirdik. İlkokul 4.sınıf öğrencimiz Hatay yöremizin halk oyunuyla misafirlerimizi karşıladılar.
Bizleri bu sempozyumda yalnız bırakmayan Milliyet Gazetesi yazarı Abbas Güçlü’ ye ve Hatay halkına teşekkür ediyoruz. Sizden aldığımız güç ve destekle şehrin eğitim lokomotivi olmaya devam edeceğiz.