TED Hatay Koleji 'Deyim Resimleme Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

TED Hatay Koleji tarafından, öğrencilere Türk milletinin millî, ahlaki, manevî ve kültürel değerlerini benimsetmek, korumak ve geliştirmek; atasözleri ve deyimler hakkınd 14 Mart 2016 Pazartesi günü saat 10.00'da TED Hatay Koleji Mehmet Özat Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi. 'Benim Gözümden Deyimler' yarışması ödül törenine Hatay Valisi Ercan Topaca, Defne Kaymakamı Hakkı Uzun, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, TED Hatay Koleji Kurucusu Mustafa Özat, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülüstan, veliler ve öğrenciler katıldı.
Ödül töreninde yarışmaya katılan tüm öğrencilere Katılım Belgesi verildi. İlkokul ve ortaokul kategorisinde birinci olan öğrencilere tablet; ikinci olan öğrencilere fotoğraf makinesi; üçüncü olan öğrencilere dijital fotoğraf çerçevesi; yirmi öğrenciye de mansiyon ödülü olarak kitap ve USB bellek ödülleri takdim edildi.