TED HATAY KOLEJİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR

TED Hatay Koleji ailesi olarak heyecanla başladığımız okulumuzda güvenli mesafe kuralları dikkate alınarak okulumuzun kültür salonunda tüm öğretmenlerimizin katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Yeni eğitim öğretim yılına ve uzaktan öğretim sürecine yönelik açıklamalarıyla TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Sayın Mustafa Özat konuşmasını gerçekleştirdi. Uzun yıllar okulumuzda görev alan, emekliliği sebebiyle okulumuzdan ayrılan Sınıf Öğretmeni Sayın Suna Aldatmaz’a Kurucumuz Prof. Dr. Mustafa Özat tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Okulumuzun doktoru Sayın Vasfi Öztanır’ın Covid-19 riskine karşı yapılması gerekenleri anlattığı sunum ilgiyle takip edildi. Ardından TED Hatay Koleji Genel Koordinatörü Sayın Kenan Efe tarafından yeni eğitim öğretim yılına dair bilgilendirmeler ve öğretmenlerimiz için geliştirici hizmet içi eğitimler verildi. İlkokul Müdür Yardımcısı Sayın Yıldız Korkmaz’ın TED Hatay Koleji Covid-19 Faaliyet Raporu ve önümüzdeki süreçle ilgili bilgilendirme yapmasıyla toplantı tamamlandı. TED Hatay Koleji olarak 2020-2021 eğitim öğretim yılına hazırız!