TAMUN’17

TED Bursa Koleji, TED Eskişehir Koleji, TED Karadeniz Ereğli Koleji, TED Mersin Koleji, TED Kıbrıs Koleji, Uğur Ayvalık Koleji, Uğur Antalya Koleji, Uğur Ordu Koleji, Bod

Dört gün süren konferans çalışmalarında öğrencilerimiz Rusya, İsveç ve Portekiz delegeleri olarak komitelerde çalışmalara yoğun bir şekilde katıldılar. Konferans dili İngilizce olup öğrenciler komitelerde günümüz dünya sorunlarına yönelik ‘Yasa Tasarıları’ hazırlayarak son gün gerçekleşen Genel Kurul’da tasarılarını oylamaya sundular. Çok çekişmeli geçen Genel Kurul çalışmalarında oy çokluğuyla kabul edilen yasa tasarıları Birleşmiş Milletler’e gönderilmek üzere hazırlandı. Yoğun geçen bu dört günlük konferansta öğrencimiz Işıl Ezelsoy ‘ En Seçkin Delege’ ödülü alırken öğrencimiz Deniz Altınöz ‘En İyi Delege’ ödülüne layık görüldü.  Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize dünya sorunlarına karşı gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor bundan sonra katılacakları tüm Model Birleşmiş Milletler Konferanslarında ve Avrupa Gençlik Parlamentolarında başarılar diliyoruz.