STRATEGIC EDUCATION OF TED (SET) DERSLERİ BAŞLADI

İlk olarak TED Hatay Kolejinde uygulanmaya başlanan, öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak olan SET derslerine başladık.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinin Değerli Akademisyen Hocaları Prof. Dr. Ali ACARAVCI, Prof. Dr. Songül KAKİLLİ ACARAVCI ve Doç. Dr. Sonyel OFLAZOĞLU DORA’nın  verdiği “Ekonomi, Finansal Okur Yazarlık ve Yeni Pazarlama Trendleri” dersleri öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi ile  karşılandı.  Özenle hazırladığımız SET Eğitim Programı’nın sonunda öğrencilerimiz uluslararası alanda geçerli seritifikalarını almaya hak kazanacaklar. SET programının öğrencilerimizin akademik, sosyal ve iş yaşamlarında kolaylık sağlamasını, başarılarını desteklemesini diliyoruz.