Ortaokul 7. Sınıflarımıza Yönelik Akademik Yıl Başlangıcı Veli Toplantımız Gerçekleşti

7.sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik genel tanıtım toplantısı düzenlendi. LGS hazırlık sürecinde ortaöğretime destek eğitim programı (ODEP) tanıtıldı. TED Hatay Koleji Genel Koordinatörü Anadolu Lisesi ve Ortaokul Müdürü Sayın Kenan Efe’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantımız, Ortaokul Müdür Yardımcısı Sayın Nuray Bökrü tarafından okulumuzun akademik ve sosyal çalışmaları hakkında genel bilgiler vermesiyle devam etti. Toplantı PDR Uzmanımız sayın Gülben Kent’in ergenlik ve verimli ders çalışma yöntemleri ile ilgili sunumları ile sona erdi. TED Hatay Koleji olarak katılan velilerimize teşekkür eder başarılı bir yıl dileriz.