Orontes 2. Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali

Orontes 2. Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali kapsamında öğrencilerimiz yurtiçi ve yurt dışından gelen yazar, şair, ressam, heykeltraş ve bir çok sanat dalı mensubu ile Lise öğrencilerimiz Fotoğraf sanatçısı Sayın Halil İbrahim TUDAK’ tan aldıkları fotoğraf eğitiminin ardından yaptıkları çekimlerden gerçekleştirdikleri fotoğraf sergisinin açılışı 02 Mayıs 2017 tarihinde TED Hatay Koleji Kültür Salonu Fuayesinde; Orontes festivaline yurtiçi ve yurt dışından katılan sanatçılarla yapıldı. Öğrencilerimizin çalışmaları sanatçılar tarafından övgüler aldı.
Festivalin finali Samandağ Kültür Merkezi’nde düzenlenen Sergi açılışı ve ardından katılım belgelerinin verildiği tören ile son buldu. Festival sponsorlarından olmamız sebebi ile Genel Koordinatörümüz Sayın Serdar AYDIN’a teşekkür belgeleri takdim edildi.