Liseli Genç Eleştirmenler Sempozyumu

TED Ankara Kolejinin roman, sinema şiir, öykü, yazarlık, atölyesi gibi oturumlarla bu yıl onuncusunu gerçekleştirdiği Liseli Genç Eleştirmenler Sempozyumu’nda lise öğrencilerimizi farklı edebiyat türleriyle tanıştırdık. Gün boyunca süren sempozyumun kapanış bölümünde eleştirmen gençlerimiz, oturumlarının özetini yaptılar.
Liseli genç eleştirmenlerimiz, sempozyumda Türk ve dünya edebiyatının özgün eserleriyle tanışma, onları okuma, değerlendirme, tartışma, fırsatını yakaladı. Son söz niteliğindeki çıkarımlar, öğrenciler tarafından ortak bir bültene dönüştürüldü. Öğrencilerimize katılım belgeleri, okulumuzun yöneticileri tarafından önümüzdeki hafta törenle verilecektir. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.