Kortlarda Fırtına Gibi Estik!

2017-2018 okul sporları Tenis Turnuvasında Okulumuzu ve ilimiz HATAY'ı Türkiye Şampiyonasında temsil eden Küçük Erkek Tenis Takımımız bugün Iğdır ekibiyle karşılaştı. Çok çekişmeli geçen mücadelenin sonunda Iğdır ekibini 2-1 yenmeyi başaran küçük Erkek Tenis takımımız turnuvayı galibiyetle tamamladı ve adını Türkiye'nin en iyi ilk 11 takım arasına yazdırmayı başardı. Bu yıl başarıdan başarıya koşan ve TED HATAY KOLEJİ tarihinde tenis branşında bir ilke imza atarak Okulumuzu ve ilimizi ilk kez Türkiye Finallerinde temsil etme hakkı kazanan, Arif Deniz TOPAL, Demir Nedim ALTUNAY, Yusuf Arda ERYILMAZ ve Hüseyin ERYILMAZ'dan oluşan Küçük Erkek Tenis Takımımızı ve ailelerini kutluyor, bize bu gururu yaşatan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali BOYAR'a ve emeği geçen Beden Eğitimi Zümremize çok teşekkür ediyoruz.