HAYAL GÜCÜNE HAYAT KATANLARIN KARMA RESİM SERGİSİ

Resim dersleri çocuklarda merakı ortaya çıkarır. Çocuklar resim dersleriyle birlikte bazı şeyleri sorgulamaya öğrenir. Çizilen bir eskizden sonra, çocuk ulaştığı sonucu b Tüm insanlık tarihinin anlaşılmasının sanat formlarına (edebiyat, müzik, görsel sanatlar, dans, drama) bakarak gerçekleştiğini göz önünde bulundurursak aslında, sanat eğitiminin ne denli önemli olduğunu anlayabiliriz. Sanat hayata hayal gücü katar ve hayal gücüne hayat katar. Sonuç olarak çocukların sosyal, duygusal, entelektüel ve kişisel gelişimleri için sanat aktivitelerine dâhil edilmesi olmazsa olmazdır. Bizler de çocuklarımıza, kendilerine olan güvenlerini kaybetmeden üretmelerini destekleyip yaptıkları eserlerin farkına varmalarını sağladık.
İlkokul öğrencilerimizden Demir ÖNAL, Deniz Çağan ÇELENK, Kayra Ata HARPUTLU, Kemal Berke ÇETİNKAYA yapmış oldukları eserleri bizlerle paylaştılar. Diğer öğrencilerimize de iyi bir örnek olarak ilk karma resim sergilerini açtılar. Cesaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, sanat ve diğer alanlardaki başarılarının devamını diliyoruz.