“Hatay Küçükler ve Yıldızlar Birinciliği” Satranç Turnuvasında TED Hatay Koleji Damga Vurdu...

27-28 Aralık’ta düzenlenen “Hatay Küçükler ve Yıldızlar Birinciliği Satranç Turnuvasında 13-17 yaş aralığında yarıştığı tüm kategorilerde Boran AKSAKAL, Avrupa Satranç Şa yine şampiyon oldu. 16 yaş kızlar kategorisinde Gülsen TENEKECİOĞLU şampiyon olmuştur. Ayrıca Gökdeniz KUZU, Bilge AVCI ve Çağla Deniz POLAT kendi kategorilerinde yarışmayı 3. tamamlayarak kupa ve madalya kazanmışlardı. Turnuvaya katılan ve turnuvayı başarı ile tamamlayan tüm öğrencilerimi tebrik ediyoruz. Ayrıca Antalya’da düzenlenecek olan “ TÜRKİYE KÜÇÜKLER ve YILDIZLAR” Şampiyonası’nda Hatay’ı temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.