Gelenekselleşen Kahve Bahane, Torun Şahane Etkinliğimiz…

htiyarlık denen şey, beyaz saçlardan ve yüz buruşukluğundan ziyade, artık geç kalındığı, oyunun oynanmış olduğu ve bundan sonra sahnenin başka bir nesle ait olduğu duygus Okul Müdürümüz Sayın Tuncay Göksu’ nun günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmaları ile başlayan etkinliğimizde gelen konuklarımız kahvelerini yudumlarken; Drama öğretmenimiz Aliş Arkadaş’ ın Hacivat ve Karagöz gösterisini izlediler, müzik öğretmenlerimiz, Azizcan Aytaç ve Fatmagül Soydaş’ın piyano ve viyolonsel ile çaldıkları parçaları ve öğrencilerimizin söylediği Türkçe ve İngilizce şarkıları büyük keyifle dinlediler. Konuklarımız torunları eşliğinde okulumuzun bölümlerini gezen büyüklerimiz, güzel ve keyifli anlar yaşadılar.
Ana sınıflarımızın geleneksel “Kahve Bahane, Torun Şahane” etkinliği her sene olduğu gibi, bu sene de büyük beğeni topladı.