Dünya Bilginler Kupası'nda 35 Madalya! TED HATAY KOLEJİ İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE FARK YARATIYOR!

TED Hatay Koleji Özel Ortaokulu 15 öğrenciden oluşan 5 takım ile 29-30 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen ve dünyanın sayılı uluslararası turnuvalarından biri İngilizce öğretmenleri Ferhan HAVARE önderliğinde 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz dört farklı aşamadan geçerek edebiyat, tarih, genel kültür, müzik, sanat vb. gibi konularda yarıştı. Bireysel ve grup olarak farklı dallarda 8 altın, 27 gümüş olmak üzere toplam 35 madalya kazandılar. Bu sonuçla da yarışmanın uluslararası Global Round Avustralya, Çin ve Hollanda'da yapılacak ikinci turuna katılmaya hak kazandılar. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi gösterdikleri üstün başarılarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.