ÇOCUKLARLA GÜÇLÜYÜZ KULÜBÜ HUZUREVİNDE

TED Hatay Koleji yine bir sosyal sorumluk projesine imza attı. Genç nesillerin ve yaşlıların bir araya gelmesinin önemine dikkat çekmek amaçlı Çocuklarla Güçlüyüz Kulübü Öğrencilerimiz yanlarında götürdükleri hediyeleri, kırmızı karanfilleri yaşlılara takdim ettiler. Huzurevi’ndeki kadınların ise Kadınlar Günü’nü kutladılar. Öğrencilerimiz ikramları eşliğinde yaşlılarla sohbet ederek hayat tecrübelerinden kesitler dinlediler. Yaşlıların nasıl bir süreçten geçtiklerine şahit oldular. Öğrencilerimizin sunduğu küçük dinletide hep bir ağızdan şarkılar söyleyip, eğlendiler. Huzurevi sakinleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken öğrencileri yeniden görmek istediklerini söyledi. Büyüklerimizi sevindirmenin verdiği mutlulukla Huzurevinden ayrıldık.
"Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır.”