ÇOCUKLARI MUTLU GÖRMEK HERŞEYE DEĞER

Az hiçten iyidir.” ilkesiyle yola çıkarak ortaya koyduğumuz “Kardeş Okul” projesi 3. Sınıf öğrencileri ve velilerimizden gelen destekle hedefine ulaştı. Öğrencilerim

TED Hatay Koleji yöneticilerimiz, okul aile birliği üyelerimiz, 3.sınıf öğretmenlerimiz, ilkokul öğrenci meclis başkanımız ve 3.sınıf temsilcileri ile Avcılar Köyündeki okula ziyarette bulunarak öğrencilerle  bir araya geldiler. Yeni malzemelere kavuşan anasınıfı öğrencilerimizin minik yüreklerine dokunmak, heyecanlarına ortak olmak, onların gözlerindeki sevinç pırıltısını görmek, sessiz çığlıklarının sesi olmak, kermese katkı sağlayan veli ve öğrencilerimizle gurur duymamızı sağladı.

TED Hatay Koleji olarak, sosyal sorumluluk projemize destek veren herkese teşekkür ederiz.