“BÜTÜN MÜMKÜNLERİN KIYISINDA”

Okulumuz 10-Tesla sınıfı öğrencisi Aliye Çağlar, Türkiye’nin dört bir yanındaki TED okulları öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen TEDx TED Bodrum “Kapıların Ardındaki Hayallerimiz” başlıklı etkinliğe konuşmacı olarak katılarak geleceğe dair hayallerini paylaştı. Öğrencimiz “Bütün Mümkünlerin Kıyısında” temalı konuşmasında, zorluklara rağmen hayallerini gerçekleştiren ve çeşitli alanlarda başarı sağlamış ünlü isimlere değinirken hayatta çaba sarf edilen ve yürekten istenen her şeyin gerçekleşeceğini, hayal kurmaktan vazgeçilmemesi gerektiğini dile getirdi.
Etkinlikte TED okullarının birbirinden değerli meşaleleri, içinde bulunduğumuz zorlu pandemi sürecinde hayalleriyle, fikirleriyle, duygularıyla güzel günlerin yakın olduğunu hissettirerek geleceğe umutla bakmamızı sağladılar.