BİRLİKTE OKUYORUZ, PAYLAŞIYORUZ

TED Hatay Koleji 4. sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk projeleri olan “Birlikte Okuyoruz, Paylaşıyoruz” etkinliği için Yarseli İlkokulunun 4. sınıf öğrencilerini, öğret Bilişim Teknolojileri dersi öğretmenimiz tarafından tarafından inovasyon sınıfımızda ”Arttırılmış Gerçeklik ile Uzay Cisimlerini Canlandırma“ etkinliği yaptırıldı. Fen Bilimleri öğretmenimiz tarafından ise 3D sınıfımızda “Sesin Özellikleri ve Sesin Yansıması” konulu sunum yapıldı.
Okulumuzun bahçesinde birbirleriyle tanışan 4. sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenimiz ile “Target, Body Parts” etkinliğini gerçekleştirdiler. Müzik öğretmenimiz eşliğinde şarkılar söyleyen öğrencilerimiz ,drama öğretmenimiz ile çok güzel oyunlar oynadılar.
Birlikte keyifle yenilen öğle yemeğinden sonra, kitaplarını paylaşıp okudular. Kendi elleriyle yaptıkları kitap ayraçlarını ve İngilizce dersi öğretmenleri ile hazırladıkları duvar posterlerini hediye ettiler. Yarseli İlkokulu öğrencileri yaşadıkları bu güzel anları çizgi ve renklerle ölümsüzleştirmek için, daha sonra okulumuzda sergilenmek üzere resimler yapıp okulumuza gönderecekler.
O pırıl pırıl yüzleri, sevgi saçan gözleri ile minik yüreklerinde kocaman güzellikler barındıran Yarseli İlkokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine davetimizi kırmayıp bizimle birlikte oldukları için çok teşekkür ederiz.