9O’LAR KUŞAĞININ BEETLEJUICE RÜZGARI BAŞ DÖNDÜRDÜ

TED Hatay Koleji Özel Anadolu Lisesi İngilizce Drama ve Müzikal Kulübü’nün hazırladığı ve sunduğu Beetlejuice Müzikali izleyicilere güzel anlar yaşattı. Tüm gotik ezgileriyle süslenen, 90’lar kuşağına armağan olarak kalan, hayatımıza girmiş ve o dalgalar içerisinden de 31 yıldır çıkmamış bir eser olan Beetlejuice, fantastik ve kült sinema serüvenimizin koparılamayacak parçası olarak yer etmiştir.
2018 yılının Ekim ayında ilk defa müzikali yapılan ve Broadway’de sahnelenen bu eserin, aynı yıl TED Hatay Kolejinde izleyicilerle buluşması bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı olmuştur.
1988’in bu unutulmaz eserini tekrar yaşatan ve inanılmaz performanslarıyla bizlere 1988’in rüzgarını hissettiren öğrencilerimize, Beetlejuice Müzikali’nin gerçekleşmesinde öğrencilerimizi bu unutulmaz güne hazırlayan olağanüstü emekler harcayan İngilizce öğretmenlerimiz; Deniz TOKİNAN İNAL, Neyran EZER, Serap BAKLAVACI ve Birsen SUNAR’a teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.