22 MART DÜNYA SU GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Uluslararası Dünya Su Günü her yıl 22 Mart’ta tatlı su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve tatlı su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimine odaklanılmasını sağlamak am “Suyu boşa akıtma, geleceği karartma” şarkısı eşliğinde 4. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu “SU DANSI” gösterisi ardından günün anlam ve önemi ile ilgili okulumuzda yapılan çalışmaları sunmak üzere Fen Bilimleri öğretmenimiz Olcay ÇAKIR sunum yapmıştır. Drama öğretmenimiz Aliş ARKADAŞ’ın yönetiminde sevgili arkadaşımız Sıla KAYA’nın yazdığı “SU DAMLASININ HİKAYESİ” sunumundan sonra Beden Eğitimi öğretmenimiz Sayın Ela YAKŞİ önderliğinde okulumuz Jimnastik grubundan Beril ALTUNAY ve Yağmur AKSAKALIN “SU GÖSTERİSİ”ni gerçekleştirdiler ve okulumuz müzik öğretmeni Fatmagül SOYDİNÇ'in yönetiminde, 4. sınıf öğrencilerinin seslendirdiği “SU” konulu Almanca ve Fransızca şarkıları söylenerek program son buldu.
22 Mart DÜNYA SU GÜNÜ programında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.