19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük coşku ile kutlandı!

Saygı duruşu ve İstiklâl marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Fen Bilgisi öğretmenimiz Burcu Albayrak yaptı. Müzik öğretmenlerimiz Volkan Çolak v spor öğretmenimiz Özlem Sumakoğlu yönetiminde İlkokul step grubumuzdan güzel bir step dansı izledik. Son olarak Drama öğretmenimiz Aliş Arkadaş'ın yazıp yönettiği "19 Mayıs 1919 Oratoryosunu" büyük bir keyifle izledik. Oratoryo içerisinde öğretmenimiz Halit Bozyiğit'in hazırladığı ve 4. Sınıflardan oluşan zeybek grubu'nun oyunu büyük beğeni kazandı. Büyük bir coşku ile kutlanan bayramımızı 10 . Yıl Marşı ile sonlandırdık. TED Ailesi adına emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize önemli günümüzde bizi yalnız bırakmayıp törenimize katılan tüm velilerimize canı gönülden teşekkür ederiz. " Atam doğum günün kutlu olsun, senin doğum günün gençlerin görevi olsun, Cumhuriyetimiz bize sonsuz bir yol olsun"