19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ ÇOŞKUYLA KUTLANDI!

Okulumuz tarafından düzenlenen törenimiz, İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Okulumuzun Genel Koordinatörü ve Okul Müdürü Sayın Kenan Efe’nin 19 Mayıs’ın Türk ulusu için taşıdığı anlam ve değer temalı konuşmasıyla devam etti. Ardından “19 Mayıs 1919 Hikâyesi” isimli kısa belgesel izletildi. 10. sınıf öğrencilerimizden H. Seray BERBER “Atatürk, 19 Mayıs ve Türk Gençliği Adına” başlıklı konuşması ile arkadaşlarına seslendi. Daha sonra Rüştü Asyalı’nın sesinden Gençliğe Hitabe dinletildi. 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları video ile Ata’ya yanıt verdi.
Okulumuzun Beden Eğitimi zümresinin hazırladığı etkinlikle okulumuzdaki spor faaliyetlerinin çeşitliliği ve önemi vurgulandı. Hemen ardından törenimiz, 19. Mayıs Marşı’nın seslendirilmesi ve bir sonraki törenimizin yüz yüze yapılması temennisiyle sona erdi.