Satrançta Bir Madalya Daha

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Satranç Turnuvası’nda öğrencimiz Gökdeniz Kuzu 12 yaş il 1.si olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Basketbol Takımlarımızdan 2 Kupa Daha

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında düzenlenen Basketbol Turnuvasını yenilgisiz tamamlayan Küçük Kız Basketbol Takımımız Antakya 1.si, Küçük Erkek Basketbol Takımımız Antakya 2.si olarak okulumuza 2 kupa daha kazandırdı. Takımlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Dikkat! Sınav mı Var? Eğitim Sempozyumu

Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi, TED Üniversitesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliğiyle okulumuzda “Dikkat! Sınav mı Var?” konulu eğitim sempozyumu düzenlendi. Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü Sn. Sevinç Atabay’ın katıldığı sempozyuma katılım oldukça yüksekti.

Turizm Haftası Kutlandı

Turizm Haftası’nı kutlamak için Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından hazırlanan program öğrencilerimiz tarafından sunuldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmada turizmin önemi üzerinde duruldu. Turizmle ilgili şiirler okundu, özlü sözler söylendi.

Çocuk Oyunlarında Çifte Şampiyonluk

İlçemizde 6 okulun katılımıyla gerçekleşen Nostaljik Çocuk Oyunları Müsabakaları’nda Mendil Kapmaca ve Tombik takımlarımız İlçe Şampiyonu olarak okulumuzu başarıyla temsil etmiş ve Hatay Şampiyonası maçlarında ilçemizi temsil etme hakkını kazanmıştır.

Teniste Grup İkinciliği

Okulumuz Yıldız Erkekler Tenis Takımı 7-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Grup Finalleri’nde 2. olarak okulumuzu başarı ile temsil etmiştir.

Sabiha Gökçen Anaokulu Öğrencilerinin Okulumuzu Ziyareti

Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret etti. Okulu gezen öğrenciler anasınıfında arkadaşlarıyla oyun oynadılar, drama öğretmenimiz Aliş Arkadaş eşliğinde Ülkeler Dansı yaptılar. Bahçede mini golf oynadılar. Daha sonra okulumuz Mehmet Özat Kültür Salonu’na gelen öğrencilere pandomim gösterisi yapıldı

1.sınıfların Market Gezisi

1.sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde değişim aracı olan parayı tanımak ve kullanımını öğrenmek amacıyla Simge Market’e alışverişe gitti. Orada alışverişte uyulması gereken kuralları ve süreci uygulayarak öğrendiler.

Uluslararası Fransızca Delf Sınavları Okulumuzda Yapıldı

Okulumuzun sınav merkezi olduğu Uluslararası Fransızca Delf Sınavları 7 – 8 Nisan tarihlerinde okulumuzda yapıldı. Sınava 4, 5, 6, 7.sınıf öğrencilerimiz katıldı.

İl Geneli İngilizce Öğretmenlerine Eğitim Semineri Yapıldı

Okulumuz ve Oxford University Press işbirliğiyle İl Geneli İngilizce öğretmenlerine “Farklılaştırılmış Eğitim” konulu eğitim semineri verildi. Yabancı Diller Bölüm Başkanımız Sn. Özlem Aydın ve Oxford Öğretmen Eğitimcisi Sn. Laura Woodward tarafından farklılaştırılmış eğitim ve sınıf içi uygulamaları hakkında katılımcılara detaylı bilgi verildi,

Son AyNis 2014Sonraki Ay
Pt Sa Ça Pe Cu Ct Pa
Bugün
Hatay'da Hava Durumu HATAY
Developed By DeutscheNET International Web Solutions, All Right Reserved.