BİR GELECEK PROJESİ OLARAK TED

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 86 yıl önce kurulan Türk Eğitim Derneği okulları büyümeye devam ediyor.

Karne ve Ödül Töreni

Karnelerini alan ilk öğrencilerimiz TEDli minik anasınıfı öğrencilerimiz oldu. Karne töreninde öğrencilerimiz şarkılar söylediler, TED dansı yaptılar. Daha sonra 2013 – 2014 akademik yılında Hatay’da ve Türkiye’de yapılan yarışmalarda dereceye giren tüm öğrencilerimize ve onları çalıştıran öğretmenlere plaket verildi.

Öğrencilerimizden Sanat Gecesi

Öğrencilerimizin performanslarını sergiledikleri sanat gecesi velilerimizin, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin ve kurucumuz Sn. Doç. Dr. Mustafa Özat’ın katılımıyla okulumuz Mehmet Özat Kültür Salonu’nda gerçekleşti.

Cambridge Sınavları Giriş Bilgisi

14.06.2014 Cumartesi uygulanacak olan Starters / Movers / Flyers / Ket / Pet Sınav bilgileri ektedir.

Drama Kulübü Öğrencilerinin Etkinliği

Drama Kulübü öğrencilerimiz senaryosunu Drama öğretmenimiz Aliş Arkadaş’ın yazdığı “Yaşayan Kitaplar” adlı oyunu canlandırdılar. Kitap okuma alışkanlığının çocuklar hayatındaki etkisini masal kahramanları aracılığıyla vurgulayan oyun, izleyenlere de kitap okumak gerektiği mesajını verdi.

4.Sınıflarımızın Sergi Gezisi

5 Haziran’da Palladium Alışveriş Merkezi’nde açılan sergimizi 4.Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz İlkokul Müdür Yardımcımız Güneş Daraoğlu başkanlığında gezdiler.

İngilizce Drama Kulübünün Etkinliği

İngilizce Drama Kulübü öğrencileri yıl boyunca hazırlanmış oldukları “The Good, The Bad, The Ugly” adlı oyunu sergilediler. Oyunda bütün masal prenseslerinden intikam almaya çalışan bir cadının yaşadığı olaylar anlatılıyor.

Movie Club Öğrencilerinin Kolaj Çalışmaları

Movie Club öğrencileri bir yıl boyunca İngilizce film izleyip filmde geçen küçük skeçleri canlandırdılar. Ve her filmden sonra kolaj çalışması yapıp her karakter için küçük konuşma baloncukları yazdılar. Böylelikle öğrencilerimiz yabancı film arşivlerini genişlettiler. Öğrencilerimizin kolaj çalışmaları fuaye alanında sergilendi.

Hatay’ın Anavatana Katılışı Sunumu Yapıldı

Velimiz Sn. Prof. Dr. İsmet Melek tarafından ortaokul öğrencilerimize “Hatay’ın Anavatana Katılışı” adlı sunum yapıldı. Hatay’ın nasıl mücadelelerle anavatana katıldığı, işgal dönemi, yapılanlar, direnişler hakkında bilgi verdi. Sunuma okul aile birliği üyelerimiz ve idarecilerimiz de katıldı.

Son AyAğu 2014Sonraki Ay
Pt Sa Ça Pe Cu Ct Pa
Bugün
Hatay'da Hava Durumu HATAY
Developed By DeutscheNET International Web Solutions, All Right Reserved.